• Overzicht
  • Details

De meeste toeristen zetten nooit een voet buiten wat de Bruggeling de Gouden Driehoek noemt en slechts een klein deel vormt van het Brugge binnen de stadsomwalling van 1297. Brugge heeft zijn status van Unesco-werelderfgoed en zijn middeleeuwse uitstraling vooral te danken aan het vrijwel ongewijzigde middeleeuwse stratenpatroon. Het is onmogelijk om alles in deze fascinerende stad in slechts één dag te ontdekken, maar deze tour neemt je mee naar de authentieke wijken buiten de  platgetreden paden in het centrum die iedere Bruggeling koestert. Brugge is immers zo veel meer dan het bruisende drukke toeristische centrum. Brugge heeft ook een stille kant, die net zo charmant, net zo oud en net zo authentiek is. Ontdek de andere kant van Brugge, met zijn prachtige kerken, zijn witgekalkte trapgevels, zijn kanalen en bruggen, zijn groene omwalling en parken en volkse musea. Duik nadien in het bruisende centrum van Brugge, en laat je meeslepen door de rijke geschiedenis die bezoekers reeds gedurende eeuwen naar Brugge doet afzakken. Op deze wandeling ontdek je de meerdere gezichten van Brugge.

Standaard duurt een wandeling door de stad twee uur. In samenspraak kan de start, het eindpunt en de route van de tour worden aangepast aan je wensen. Je kan opgehaald worden bij het hotel, het treinstation, de ontbijt- of lunchplek. Je kan een langere of kortere wandeling kiezen en ik neem je mee naar plekken die je zeker niet wil missen. Elke wandeling kan worden gepersonaliseerd op basis van je interesse, persoonlijke wensen of noden zonder meerkost. Iedere wandeling is uniek en op maat van de bezoeker.

Als inwoner van Brugge ben ik jouw uitgelezen contactpersoon. Niets is leuker dan een stad bezoeken waar je iemand ter plekke kent die je extra tips kan geven. Ik beantwoord graag al je vragen over een bezoek aan de stad of ze nu historisch of praktisch van aard zijn.